SUNA

Газирана
минерална вода
повеќе

SUNA

Негазирана
минерална вода
повеќе

Новости

Водата е одлична за витка линија!

Најверојатно сте пробале секакви диети, но повеќето од истражу-вањата покажуваат дека диетата со вода е најефективен и најевтин начин за слабеење доколку зна-чително го зголемите внесот на водата во организмот. Водата има неколку корисни ефекти врз процесот на губење на тежината. Повеќето од истражувањата пока-жуваат дека водата не само што

more

Детоксикација

Дел од знаците дека на вашиот организам му е потребна де-токсикација се: главоболка, чув-ството на замор, помалку енер-гија, чувство за спиење, вишок на калории, науденост и лошо ва-рење на храната. Детоксикаци-јата е всушност чистење на организмот од токсини и при тоа на вашиот организам ќе му ја врати неопходната енергија и

more

Хидратација

Нашата кожа е еден од важните показатели на нашето здравје. Ако имате сува кожа се пре-порачува примена на хидратантни кремови, но немојте да мислите дека со примена на козметички производи за хидратација на кожата ја обезбедувате потре-бната влажност за вашата кожа. Во човечкото тело има околу 70 - 75 %

more

Интересни факти за водата кои не сте ги знаеле

Водата е извор на животот и без неа не би можеле да функционираме. Животот на ниту еден организам не би можел да се замисли без вода. Не без причина го носи епитетот еликсир на животот - вода е идеален пијалoк кој содржи голем број на корисни ефекти врз многу процеси во нашето тело. Во продолжение ви прикажуваме неколку
more